Informatie

Alle informatie over Molenaar en Leek die u moet weten.

Informatie

Persoonlijk en Betrokken

Omdat uw spullen uw waardevolle bezit zijn gaan onze professionele verhuizers waardevol met uw spullen om. Met deze persoonlijk en betrokken werkwijze zijn wij u graag van dienst.

Wij hebben altijd alle nodige materialen bij ons om dit te verwerkelijken.

Duidelijke en vriendelijke communicatie met u, de klant, is voor ons van groot belang. Wanneer er duidelijke afspraken worden gemaakt  en er goed contact is tussen ons zijn wij ook veel beter in staat u een professionele, snelle en vriendelijke verhuisservice te leveren.

Particuliere verhuizing

Onze verhuizers gaan al jaren mee en weten inmiddels wat zij kunnen verwachten bij elke soort verhuizing.  Daarnaast zijn onze verhuizers klantvriendelijk en beleefd.

Bedrijfs verhuizing

Heeft u een bedrijf en is het tijd om uzelf en uw medewerkers in een nieuw pand onder te brengen? U bespaart uzelf veel onnodige stress en hoofdpijn wanneer u Molenaar en Leek inschakelt! Wij hebben jarenlange ervaring met het snel en efficient verhuizen van zeer grote hoeveelheden kantoor materiaal, meubilair en computers.

Internationale verhuizing

Van plan om te emigreren naar een ander Europees land? Of wilt u een deel van uw inboedel transporteren naar uw vakantiehuis? Laat Molenaar en Leek alles voor u regelen! Wij hebben ervaring met internationale ritten.

Tarieven

Naast een uitstekende service geniet u bij Molenaar en Leek ook van de scherpste en voordeligste tarieven die de verhuiswereld u heeft te bieden.

Verhuizen is voor de meeste mensen een ingrijpende en stressvolle zaak. Het is immers niet elke dag dat u uw complete inboedel moet verpakken en naar een andere locatie moet verhuizen. Bij Molenaar en Leek hebben wij begrip voor het feit dat een verhuizing voor iedereen anders is en dat elke verhuizing ook compleet andere wensen met zich meebrengt. Wij zijn er dan ook om uw verhuizing van begin tot eind uit handen te nemen en alles tot in de puntjes te regelen zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.